hundefoder Meldgaard  Natur Hvalp 10 kg

hundefoder Meldgaard Natur Hvalp 10 kg

  •  225,00 DKK

meldgaard NATUR Hvalp indeholder flg. råvarer:
Hvede, majs, byg, Animalsk protein (fjerkrækød) fiskeprotein, vegetabilsk olie, animalsk fedt, grøntsager, glucose, vitaminer, mineraler
I meldgaard NATUR serien indgår NATUR hvalp. Vi har valgt at udvikle et hvalpe foder, fordi der så væsentlig forskel på voksne hunde- og hvalpes behov, at der kræves et specielt hvalpefoder. Behovene hos en hvalp er meget større, da den udvikler sig. Dvs. i hvalpestadiet udvikles muskulatur, organer og knogler som skal holde et helt hundeliv. Ved at anvende et forkert foder, kan man udvikle fejl og uhelbredelige skader hos hvalpen. Skader der først viser sig mange år senere. Dette kan fodring med meldgaard NATUR hvalp være med til at forhindre. meldgaard NATUR hvalp indeholder alt det en hvalp skal bruge for en korrekt udvikling og vækst. Det anbefales at give den voksne hund, hvalpefoder i drægtighedsperioden samt et stykke tid efter, da en drægtig tæve skal bruge en del vitaminer og mineraler samt ekstra fedt før, under og efter fødslen.

meldgaard NATUR hvalp er afbalanceret med ekstra næringsindhold af høj kvalitet som tilfredsstiller hvalpens totale behov i vækst fasen. Pillernes udformning og størrelse gør, at man reducerer hvalpens behov for at bide i uønskede ting. meldgaard NATUR hvalp er ekstruderet, dvs. bagt ,hvilket gør den knasende sprød. Herigennem opnår man en forbedret fordøjelse og udnyttelse af foderet, der giver mindre afføring, hvilket er en stor fordel ved mange hvalpe.

Alt det sikrer:
• God smag der tiltaler appetitten
Optimal fordøjelse
Mindre afføring
Rig på vitaminer, mineraler og sporelementer
Mindre bide lyst
God mave-tarm funktion
Et rent natur produkt

meldgaard NATUR hvalp er tilsat ekstra mængder vitaminer, mineraler, fedt, kalcium og sporelementer samt de rigtige mængder næringsstoffer så risikoen for uhelbredelige skader og mangler mindskes.

Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven