hundefoder Meldgaard Natur hund 10 kg

hundefoder Meldgaard Natur hund 10 kg

  •  190,00 DKK

meldgaard NATUR HUND indeholder flg. råvarer:
Hvede, majs, byg, animalsk protein (fjerkrækød) fiskeprotein,vegetabilsk olie, animalsk fedt, fiber, vitaminer,mineraler 

meldgaard NATUR hund er en garanti for nærings-mæssig topkvalitet og et produkt der dækker hundens totale behov. Der stilles i dag høje forventninger og krav til fuldfoder og disse forventninger lever fuldfoderet fuldt op til. meldgaard NATUR hund er et velafbalanceret fuldfoder af meget høj kvalitet, som sikrer at hundens fysiske og psykiske præstationer er i top.
For at gøre foderet mere velsmagende, hvilket er en generel egenskab for meldgaard NATUR serien, er foderet blevet ekstruderet, dvs. bagt, hvilket gør pillerne knassende sprøde. Samtidig opnår man en forbedret fordøjelse og udnyttelse af foderet. Disse 2 ting giver fast og mindre afføring. Det gør også at meldgaard NATUR hund er velegnet til kræsne hunde, samt hunde med overvægt, da foderets fedtindhold er nøje fastsat. meldgaard NATUR hund indeholder ekstra olie, som er nøje udvalgt og afbalanceret, det giver en væsentlig pænere og sundere pels. Pillerne er udformet på en sådan måde, at din hunds tænder og gummer bliver renset og stimuleret på bedste vis. Det sparer både på dyrlæge regningen og din hunds velbefindende vil være helt i top.
I meldgaard NATUR hund bruger vi kun udvalgte ingredienser, der er sammensat så der er balance. Det mindsker risikoen for fejlernæring og følgesygdom. Ved at bruge meldgaard NATUR hund med fjerkræ og fisk som hovedingredienser, er du altid sikker på, at din hunds behov er dækket optimal. Som noget ekstra er der tilsat grønsager og fibre hvilket giver en god mave-tarmfunktion.
Alt det sikrer:
God smag der tiltaler appetitten
Optimal fordøjelse
Mindre afføring
Ekstra rig på vitaminer og mineraler
Ekstra olie, der sikrer blank pels
Mindsker risikoen for tand problemer
Mindsker dyrlægeregningen
Et rent natur produkt
I meldgaard NATUR hund er der tilsat ekstra vitaminer, mineraler og sporelementer som giver en forbedret funktion af organer og muskulatur. meldgaard NATUR hund er naturlig konserveret med C-vitamin.

Ingredienserne er 100% naturlige og ikke tilsat farve- eller tilsætningsstoffer eller nogen form for

Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven